Area Sales Manager, Stresstech Oy Jyväskylä

Etsimme myyntitiimin vahvistukseksi motivoitunutta ja konsultoivaa aluemyyntipäällikköä Jyväskylään. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa kevään 2024 aikana. Eilakaisla toimii rekrytointikumppanina ja työsopimus solmitaan Stresstechin kanssa.

RoboScan

Aluemyyntipäällikkönä tulet vastaamaan Stresstechin teknologian myynnistä omalla alueellasi Euroopassa ja Pohjoismaissa. Tehtävässä tulet vastaamaan myynnistä ja markkinoinnista, jota Stresstechin jakelijat tekevät alueellasi, ja tavoitteenasi on saavuttaa vuotuiset myyntitavoitteet. Lisäksi aluemyyntipäällikkönä osallistut aktiivisesti paikallisiin konferensseihin ja näyttelyihin sekä muihin liidien kehitystoimiin kasvattaaksesi asiakas- ja jakelijapohjaa. Tehtävässä vastaat myös teknisestä tuesta jakelijoille ja suoraan asiakkaille, sekä suoritat tuotteen esittelyjä ja asennuksia. Työskentelypisteesi on Stresstechin toimistolla Vaajakoskella ja raportoit yrityksen myyntipäällikölle. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus ja työ edellyttää ulkomaan matkustusvalmiutta (n. 1x/kuukausi).

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. mekaniikka tai sähkötekniikka) sekä vähintään parin vuoden aiempaa kokemusta kansainvälisistä teknisen myynnin tehtävistä. Olet konsultoivan ratkaisumyynnin ammattilainen ja kykenet tekemään yhteistyötä tuotekehityksen ja suunnittelijoiden kanssa. Katsomme eduksesi ymmärryksen laadun varmistuksesta sekä NDT-menetelmistä. Sinulla on myös näyttöä saavutetuista myyntitavoitteista. Käytät sujuvasti työssäsi CRM:ää ja muita digitaalisia työkaluja. Sinulla on vahvat viestintätaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa. Saat mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteiden parissa sekä olla osana kunnianhimoista ja huumorintajuista yhteisöä. Palkkaus tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka + bonusmalli. Etuihin kuuluu mm. virikesetelit, lounasetuus, hierontaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kattava työterveys, johon kuuluu myös hammashoito.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävään valitaan henkilö heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävää mahdollisimman pian! Hakuaika päättyy 25.4.2024.

Lisätietoa tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Eilakaislan Senior konsultti Iina Repo, puh. +358 50 554 4659.