Electrical and Automation Engineer, Stresstech Oy Jyväskylä

Haemme Stresstechille sähkö- ja automaatioinsinööriä tuotesuunnitteluosastolle. Työssäsi vastaat Stresstech-tuotteiden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta, sekä varmistat yhdessä muun suunnittelutiimin kanssa, että toimivia ratkaisuja toimitetaan asiakkaille sovitusti.

Työssäsi suunnittelet ja toteutat asiakasprojekteja sekä pääset osallistumaan projekteihin niiden eri vaiheissa, kuten tarjous- ja suunnitteluvaiheessa, järjestelmän ylösajossa tuotannossa ja asiakkaalla, sekä dokumentoinnissa ja huollon tuessa. Työpaikkasi sijaitsee Vaajakoskella.

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Stresstech-tuotteiden sähköjärjestelmien suunnittelu, ylläpito ja kehittäminen.
 • Sähköjärjestelmien suunnittelu alan standardien mukaisesti ja hyväksi todettuja suunnitteluperiaatteita käyttäen, sekä asiakaskohtaisia vaatimuksia noudattaen.
 • Sähkösuunnittelun dokumentointi tuotantoa ja asiakastoimitusta varten EPLAN-ohjelmistoa käyttäen.
 • Vastaat tuoterakenteiden ja -nimikkeiden oikeellisuudesta ERP-tuotannonohjausjärjestelmässä.
 • PLC-automaation ja käyttöliittymien suunnittelu ja ohjelmointi.
 • Pysyt ajan tasalla teknologiatrendeistä, etsit uusia parempia ratkaisuja olemassa olevaan, ja toimit aiheen asiantuntijana yrityksessä.

Koulutus ja kokemus:

 • Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekniikan tai automaatiotekniikan koulutus.
 • Suunnittelukokemus sähkö- ja automaatiotekniikasta, sekä sähköpiirustusten tekemisestä katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alussa oleva innokas tulevaisuuden ammattilainen.
 • Aiempi osaaminen ohjelmistoista EPLAN, Beckhoff PLC ja Siemens PLC, sekä turvalogiikoista katsotaan eduksi

Sinä olet:

 • Avoin ja yhteistyöhaluinen työkaveri, ja otat mielelläsi haasteita vastaan positiivisella asenteella.
 • Kommunikoit sujuvasti suomen ja/ tai englannin kielellä.
 • Olet ratkaisukeskeinen, ja jaat rohkeasti asiantuntemuksesi myös käytännön toimiin parhaita ratkaisuja etsiessä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn huipputeknologian parissa nuorekkaassa ja hyvässä työilmapiirissä, missä sinulla on mielenkiintoisia ja vaihtelevia asiakasprojekteja, sekä mahdollisuus vaikuttaa aidosti omaan työhösi. Palkkauksen lisäksi Stresstech tarjoaa henkilöstöetuja työsuhteeseesi.

Hae tehtävää ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 12.11.2023 mennessä osoitteessa. henkilostopalvelut.sol.fi. Kerro osaamisestasi ja kiinnostuksestasi tehtävään. Voit liittää cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen.

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä antaa:

Jari Pakarinen, 045 130 9444, jari.pakarinen@sol.fi

Stresstech on lähes 40 vuoden ajan tarjonnut ainetta rikkomattomia ja tuhoamattomia testausratkaisuja prosessien ohjaukseen ja laaduntarkastukseen. Tarkastuslaitteet ja avaimet käteen -ratkaisut palvelevat auto-, ilmailu- ja muuta valmistusteollisuutta sekä yliopistoja ja tutkimuslaitoksia. Stresstechin pääkonttori sijaitsee Suomessa ja sillä on toimistot Saksassa, Yhdysvalloissa ja Intiassa sekä myynti- ja huoltoedustajia ympäri maailmaa.