ANTURISUUNNITTELIJA, STRESSTECH OY

Etsimme kasvavaan joukkoomme innokasta ja motivoitunutta anturisuunnittelun ammattilaista.

Me Stresstech Oy:llä olemme ylpeitä tuottaessamme laadunvalvonnan edistyneimpiä ratkaisuja, ja pääsetkin työskentelemään alan huipputeknologioiden ja osaajien kanssa. Meillä näet suunnittelutyösi tulokset myös käytännössä etkä ainoastaan päätteellä. Tuotteemme hyödyntävät mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja robotiikkateknologioita, joten sinulla on hieno mahdollisuus laajentaa kokonaisnäkemystäsi uusille alueille tuoteprojektien parissa.

Stresstech tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset, jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI reiänporausmenetelmään. Vuonna 2017 Stresstech Oy työllisti Suomessa n. 75 henkeä.

Barkhausenin kohinaan perustuvien antureiden suunnittelijana pääset työskentelemään Stresstechin hyödyntämän teknologian ytimessä. Barkhausen anturilla luodaan tutkittavaan kappaleeseen magneettikenttä, jota analysoimalla pystytään mittaamaan kappaleen pintakovuutta vahingoittamatta materiaalia. Anturin virheetön kontakti mitattavaan kappaleeseen on erittäin tärkeä, joten anturin itsensä ohella anturin joustavan kiinnityksen suunnittelu vaatii tarkkuutta. Antureita on eri kokoja ja malleja käyttötarkoituksen mukaan. Voit tutustua antureihin tarkemmin Stresstechin nettisivujen kautta:

BARKHAUSEN NOISE SENSORS

Tehtävässä menestyäksesi osaamisesi voi olla esimerkiksi sähkötekniikan tai elektroniikan, mekaniikan, antenniteknologian tai magnetismin alueelta, tai sopiva sekoitus edellä mainituista. Olemme alamme pioneeri, joten tärkeintä on hyvä asenne jatkuvaan työssä oppimiseen. Olet avoin ja yhteistyöhaluinen työkaveri, ja otat mielelläsi myös itsenäisiä haasteita vastaan sekä kannat vastuun suunnittelutyöstäsi. Tärkeimpinä suunnittelun työkaluina on Solidworks ja Lean Systems.

Me tarjoamme:

  • Nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa.
  • Mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteiden parissa.
  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit.
  • Liukuvat työajat, virikesetelit, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja muita etuja
  • Mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikatyö
Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Tartu tilaisuuteen laittamalla ansioluettelo, työhakemus palkkatoiveineen sekä mahdolliset suositukset osoitteeseen careers@stresstech.com otsikolla ”Anturisuunnittelija”. Huomaa, että aloitamme haastatteluja jo hakuaikana.