CNC-Koneistaja, Stresstech Oy, Jyväskylä

Etsimme CNC-koneistajaa pitkään työsuhteeseen 1-vuorotyöhön Vaajakoskelle.

Työnkuvaan kuuluu valmistamiemme kokonaisten laitteiden ja instrumenttien (esim. mittausanturit) osavalmistus, eli yksittäisosien ja piensarjojen tekeminen omassa talossa tuotettujen piirustusten mukaisina. Käytössämme on 3-akseliset Bridgeport ja Quaser työstökeskukset Heidenhain-ohjauksella ja MasterCAM-ohjelmointiympäristöllä sekä huipputarkka 5-akselinen Matsuura työstökeskus Fanuc-ohjauksella ja GibbsCam ohjelmointiympäristöllä.

Stresstech tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset, jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI reiänporausmenetelmään. Vuonna 2017 Stresstech Oy työllisti Suomessa n. 75 henkeä.

Sinulta odotamme CNC-koneistajan koulutusta ja ammattitaitoa sekä halukkuutta liittyä kasvavan yrityksen mukavaan työporukkaan:
  • Tunnet CNC- koneiden työstömenetelmät, työkalut sekä kiinnitystekniikat
  • Osaat itsenäisesti ohjelmoida, mitata ja koneistaa kappaleita aihiosta valmiiksi tuotteeksi saakka
  • Sinulla on yllämainituille koneille sopivaa työkokemusta ja osaamista yli 5 vuoden ajalta
Me tarjoamme:
  • Nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa.
  • Mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteilla.
  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit.
  • Liukuvat työajat, virikesetelit, vapaa-ajan- tapaturmavakuutuksen ja muita etuja
  • Mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä

Työ alkaa: Sopivan hakijan löydyttyä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus

Lisätietoja: Esa Haapala (Mekaniikkavalmistuksen päällikkö) p. 040 569 9024

Lähetäthän hakemuksesi 04.07.2018 klo 16:00 mennessä otsikolla "CNC-koneistaja", CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen careers@stresstech.com