Elektroniikan tuotantoteknikko, Stresstech Oy, Jyväskylä

Etsimme kasvavaan joukkoomme innokasta ja motivoitunutta elektroniikan tuotantoteknikkoa.

Elektroniikan tuotantoteknikko toimii R&D:n ja tuotannon välissä:

  • lisäät uudet nimikkeet ja ylläpidät ja versioit olemassaolevat nimikkeet (piirilevyt, kaapelit, komponentit) ERP-järjestelmään ja sovit varastopaikat, -määrät ja muut järjestelyt.
  • vastaat tuotannon ohjeiden laatimisessa yhdessä R&D-insinöörien kanssa (kaapelikuvat, softalataukset, jne).
  • keräät ja ylläpidät piirikorttien tilaamiseen liittyvän datan (oston kanssa tilaushallinta, R&D:n kanssa pohjatiedot gerbereistä alkaen).
  • toimit kommunikaattorina tuotannolta/alihankkijoilta/serviceltä/jne. tulevissa teknisissä kysymyksissä vapauttaen tuotekehittäjien työajan uuden luomiseen.

Stresstech tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset, jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI reiänporausmenetelmään. Vuonna 2017 Stresstech Oy työllisti Suomessa n. 75 henkeä.

Koulutustaustasi voi olla ammattikoulu tai AMK-insinööri. Tehtävässä tarvitset englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, kärsivällisyyttä, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja yhteistyötaitoja. Meillä on käytössä dokumentinhallintajärjestelmä M-Files ja ERP-järjestelmä Lean System.

Me tarjoamme:
  • Nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa
  • Mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteilla
  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit
  • Liukuvat työajat, virikesetelit, vapaa-ajan- tapaturmavakuutuksen ja muita etuja
  • Mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä

Työ alkaa: Sopivan hakijan löydyttyä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus

Lisätietoja: Mikko Palosaari (Tuotekehityspäällikkö) mikko.palosaari@stresstech.com

Lähetäthän hakemuksesi 04.07.2018 klo 16:00 mennessä otsikolla "Elektroniikan tuotantoteknikko", englanninkielisen CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen careers@stresstech.com