Mekaniikkasuunnittelija, Stresstech Oy, Jyväskylä

Etsimme kasvavaan joukkoomme innokasta ja motivoitunutta mekaniikkasuunnittelun ammattilaista.

Me Stresstech Oy:llä olemme ylpeitä tuottaessamme laadunvalvonnan edistyneimpiä ratkaisuja, ja pääset työssäsi työskentelemään alan huipputeknologioiden ja osaajien kanssa. Meillä näet suunnittelutyösi tulokset myös käytännössä etkä ainoastaan päätteellä. Tuotteemme hyödyntävät mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja robotiikkateknologioita, joten mekaniikkasuunnittelijana sinulla on hieno mahdollisuus laajentaa kokonaisnäkemystäsi uusille alueille tuoteprojektien parissa.

Stresstech tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset, jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI reiänporausmenetelmään. Vuonna 2017 Stresstech Oy työllisti Suomessa n. 75 henkeä.

Toivomme sinulla olevan soveltuva mekaanisen suunnittelun AMK-tutkinto, yli 5 vuoden työkokemus sekä hyvät työtaidot koneensuunnittelussa ja koneenpiirustuksessa. Käytät sujuvasti 3D-mallinnuksen työkaluja sekä osaat hyödyntää suunnittelussa myös eri valmistusmenetelmien osaamistasi. Olet avoin ja yhteistyöhaluinen työkaveri, ja otat mielelläsi myös itsenäisiä haasteita vastaan sekä kannat vastuun suunnittelutyöstäsi.
Me tarjoamme:
  • Nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa.
  • Mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteilla.
  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit.
  • Liukuvat työajat, virikesetelit, vapaa-ajan- tapaturmavakuutuksen ja muita etuja
  • Mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä

Työ alkaa: Sopivan hakijan löydyttyä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus

Lisätietoja:
Jari Ruhanen (Engineering and Projects Manager) jari.ruhanen@stresstech.com
Toivo Janhunen (Managing Director) toivo.janhunen@stresstech.com

Lähetäthän hakemuksesi 04.07.2018 klo 16:00 mennessä otsikolla "Mekaniikkasuunnittelija", englanninkielisen CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen careers@stresstech.com