Robottiasiantuntija, Stresstech Oy, Jyväskylä

Etsimme kasvavaan joukkoomme innokasta ja motivoitunutta robottiasiantuntijaa.

Me Stresstech Oy:llä olemme ylpeitä tuottaessamme laadunvalvonnan edistyneimpiä ratkaisuja, ja pääset työssäsi työskentelemään alan huipputeknologioiden ja osaajien kanssa. Tuotteemme hyödyntävät mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja robotiikkateknologioita, joten robottiasiantuntijana sinulla on hieno mahdollisuus tarjota koko osaamisesi käyttöömme ja oppia muilta asiantuntijoiltamme vielä lisää.

Stresstech tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset, jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI reiänporausmenetelmään. Vuonna 2017 Stresstech Oy työllisti Suomessa n. 75 henkeä.

Sinulla tulee olla insinöörin (AMK, DI) koulutus automaatiotekniikan alalta. Toivomme, että sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus vaativista robottien ohjelmoinnin ja robottijärjestelmien käyttöönoton tehtävistä (erityisesti ABB ja KUKA). Eduksi katsotaan myös konenäön ja robottien syvä tekninen tuntemus.
Me tarjoamme:
  • Nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa.
  • Mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteilla.
  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit.
  • Liukuvat työajat, virikesetelit, vapaa-ajan- tapaturmavakuutuksen ja muita etuja
  • Mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä

Lisätietoja:
Mikko Palosaari (Tuotekehityspäällikkö) mikko.palosaari@stresstech.com
Toivo Janhunen (Toimitusjohtaja) toivo.janhunen@stresstech.com

Työ alkaa: sopivan hakijan löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus

Lähetäthän hakemuksesi 04.07.2018 klo 16:00 mennessä otsikolla "Robottiasiantuntija", englanninkielisen CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen careers@stresstech.com