Mekaniikkakokoonpanija, Stresstech Oy Jyväskylä

Etsimme kasvavaan joukkoomme innokasta ja motivoitunutta mekaniikkakokoonpanijaa Jyväskylään. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa elokuun 2024 aikana. Eilakaisla toimii rekrytointikumppanina ja työsopimus solmitaan Stresstechin kanssa.

Measuring a gear with GearScan 50

Mekaniikkakokoonpanija (Mechanics Technician) suorittaa Stresstech Oy:n suunnittelemien ja valmistamien, usein asiakasräätälöityjen laitteiden ja järjestelmien mekaaniset kokoonpanotyöt piirustusten ja työohjeiden mukaisesti osana mekaniikkavalmistustiimiämme. Tehtävä sisältää mekaanista kokoonpanoa, linjaamista, säätämistä ja ongelmanratkaisua, työtuntien ja varasto-ottojen kirjaamista ERP-järjestelmään sekä suurempien laitejärjestelmien pakkaamista.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta mekaanisten tuotteiden kokoonpanotyöstä. Kyky tehdä tarvittaessa pienimuotoisia manuaalikoneistustöitä sekä MIG-hitsausta katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset piirustuksien ja työohjeiden lukutaitoa sekä tietotekniikan perustaitoja. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet työotteeltasi oma-aloitteinen, aktiivinen, huolellinen sekä motivoitunut. Olet valmis työskentelemään itsenäisesti, mutta samalla olet myös tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa. Saat mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteiden parissa. Tarjoamme sinulle myös mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa liukuvan työajan puitteissa. Palkkaus määräytyy aikaisemman osaamisen mukaan. Etuihin kuuluu mm. virikesetelit, lounasetuus, hierontaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kattava työterveys.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävään valitaan henkilö heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävää mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan hakemuksen kautta!

Lisätietoa tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Saara Peltomäki, puh. +358 50 479 4065.

Haku alkaa 19. kesäkuuta 2024 ja päättyy 7. heinäkuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva