Mekaniikkasuunnittelija, Stresstech Oy, Jyväskylä

Etsimme kasvavaan joukkoomme innokasta ja motivoitunutta mekaniikkasuunnittelun ammattilaista.

Mekaniikkasuunnittelijana toimit osana suunnittelijatiimiä, vastaten oman vastuualueesi laitteiden mekaanisista ratkaisuista, mahdollistaen korkean laadun sekä tehokkaan valmistettavuuden. Vastaat myös valmistusdokumenttien sekä tuoterakenteiden ja -nimikkeiden oikeellisuudesta tuotantojärjestelmässämme. Toimit läheisessä yhteistyössä organisaatiomme eri osa-alueiden kanssa, mm. tuotanto, tuotehallinta, myynti sekä huolto, ja saat mahdollisuuden haastaa itseäsi vaihtelevissa työtehtävissä asiakasräätälöityjen toimitusprojektien parissa.

Me Stresstech Oy:llä olemme ylpeitä tuottaessamme laadunvalvonnan edistyneimpiä ratkaisuja, ja meillä pääsetkin työskentelemään alan huipputeknologioiden ja osaajien kanssa. Tuotteemme hyödyntävät mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja robotiikkateknologioita, joten sinulla on hieno mahdollisuus laajentaa kokonaisnäkemystäsi uusille alueille tuoteprojektien parissa.

Stresstech tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset, jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI-reiänporausmenetelmään.

Toivomme sinulla olevan soveltuva mekaanisen suunnittelun AMK-tutkinto sekä hyvät työtaidot koneensuunnitelussa ja koneenpiirustuksessa. Käytät sujuvasti 3D-mallinnuksen työkaluja ja osaat hyödyntää suunnittelussa myös eri valmistusmenetelmien osaamistasi. Olet avoin ja yhteistyöhaluinen työkaveri, ja otat mielelläsi itsenäisiä haasteita vastaan sekä kannat vastuun suunnittelutyöstäsi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, olet ratkaisukeskeinen, ja tartut rohkeasti myös käytännön toimiin parhaita mekaanisia ratkaisuja etsiessä.

Me tarjoamme:

  • Nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa
  • Mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteiden parissa
  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit
  • Liukuvat työajat, virikesetelit, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja muita etuja
  • Mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä

Tartu tilaisuuteen laittamalla ansioluettelo ja työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen careers@stresstech.com otsikolla ”Mekaniikkasuunnittelija”.